Mer om Slanka

Slanka är en svensk vlcd-produkt som smakmässigt sår i en klass för sig! Slanka finns i många goda smaker: Kyckling- och grönsakssoppa samt mjölkdrinkar i smakerna choklad, mintchoklad, cappuccino, jordgubb, vanilj, tutti frutti och Goda Gröten med äpple och kanel. Måltidsbitarna, bars, finns som mintchoklad och toffée. Tofféen innehåller gluten men kommer inom kort som glutenfri. Smaken är dock allra viktigast - alla kan hitta sina favoritsmaker i vårt sortiment!

Det är roligt att kunna erbjuda den enda pulverdieten som inte innehåller gluten, aspartam, sojamjöl, jäst eller nötter och den produceras i nötfri miljö. Slanka är även fri från Bisfenol A, en tillsats som annars är vanlig och som har diskuterats en del på senare tid. Jag vill erbjuda mina kunder det hjälpmedel vid viktnedgång eller bantning som innehåller minst tillsatser och som dessutom är godast. Mjölkdrinkarna är sötade med fruktsocker och därmed är de inte så söta som aspartamsötade produkter. Vlcd står för very low calorie diet och är ett produktsegment som kontrolleras och godkänns av Livsmedelverket för att kunna användas som enda näring. Att gå ner i vikt med hjälp av vlcd är en beprövad metod som länge har använts på överviktskliniker och sjukhus världen över.  

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.