Nöjda Slanka kunder

Teresia före och efter Slanka

Hej alla "viktiga"!

Jag heter Teresia, är 38 år och 173 cm lång och är äntligen tack vare Slanka på väg mot min idealvikt.

Att väga för mycket har följt mig i hela mitt liv. Redan när jag var spädbarn fick min mamma veta att hon ammade mig för ofta och att jag vägde för mycket.

Livet ter sig olika för oss alla och vi utsätts för olika prövningar. Det som under en period inte alls bekommer oss kan senare bli ett ok som är tungt att bära.

Till slut blev det för tungt för mig att bära 107,5 kg och jag bestämde mig för att ta itu med övervikten.

Jag började med att kolla upp vad en operation skulle innebära, men där drog jag snabbt öronen åt mig, efter att ha samtalat med en tjej som opererat sig och aldrig mer kunde äta jordgubbar och diverse annan mat, som fick magen att vända sig ut och in på henne.

Nej tack! Jag älskar jordgubbar och är för feg för en operation som innebär en stor risk.

Jag började då kolla runt bland olika företag som har träning och kost i samma koncept. Men: det där med att stå och svettas kollektivt i en lokal är inte min grej. Sedan kunde jag inte få ihop det, att gå på möten och träning i en lokal 20 km bort med arbete, barnens skolarbete och hockeyträningar att ta hänsyn till.

När min man och jag höll på att hugga julgran, kom av en slump en bekant förbi. Det märktes tydligt att hon hade tappat massor med vikt. Hon berättade då att hon hade gått på "bara pulver" samt tagit dagliga promenader. Då bestämde jag mig för samma metod.

Jag googlade runt och det verkade vara enhälligt från de som testat, att Slanka var godast. Det avgjorde det hela!

En flygresa till huvudstaden bokades in under mellandagarna. Där traskade jag in till Anna Insulander på Slanka Kostrådgivning, vägde mig, fick råd och stöd. Resväskan fylldes med soppor och shakes för tre veckor. Dessa tre veckor gav en snabb viktminskning och mersmak att fortsätta, och så rullade det på av bara farten.

Jag har gått ner 25 kg och många storlekar, jag är pigg och rask och springer utan problem 5 km varje dag. Målet är tjejmilen 10 km i höst! Ett delmål är att springa Vårruset.

Idag kombinerar jag Slanka med mat och motion som jag trivs med. Jag har en bit kvar på min viktresa men tack vare Slanka och motion, vet jag att jag kommer fram. Jag har kontakt med Anna via Facebook och telefon vid behov samt funnit bra stöd i Slankas slutna grupp på Facebook.

Jag har lovat mig själv att: Aldrig mer ska jag bli överviktig för JAG ÄR JÄTTEVIKTIG!

Teresia Holmlund, Bureå


 

Eva före efter stor

Eva Hedsköld, Ljungsbro:
Jag började använda Slanka i slutet av juni 2012, och jag har nu i juni 2013 gått ner 20 kg. Jag har minskat 15 cm i midjan, 12 cm över bysten och 7 cm över låren! Det är inte ens speciellt svårt, jag unnar mig godsaker ibland. Men numera har jag lärt mig att betrakta god mat och ett glas vin som ”godsak” inte massor av godis och choklad som det kunde bli förut. När det är fest så äter och dricker jag det som bjuds, men jag är målmedveten och växlar in på rätt spår efteråt igen. Jag tycker det är ett smidigt sätt att gå ner på. Jag behöver inte lägga ner en massa tid på inköp och speciell matlagning.

Medan jag går ner så arbetar jag målmedvetet med att ändra min livsstil. Innan jag fick barn var jag mer fysiskt aktiv. Mitt yngsta barn är 7 år så nu är det hög tid att inse att jag faktiskt har möjlighet och tid att motionera igen. Jag löptränar och har nyligen sprungit ett halvmaratonlopp: Göteborgsvarvet, 2,1 mil! Jag hade aldrig ens tänkt tanken att springa en halvmara för 20 kg sedan!

Jag har periodvis gått på Slanka Maxi och periodvis på Slanka Kombi. Det är en metod som passar mig bra. Jag har nu bar några kg kvar till min målvikt på 67 kg, och jag känner att det kommer att gå lika lätt som de första 20 kilona. Som bonus har jag inte alls lika ont i min fot längre, där jag har haft hälsporre.

Jag är så lycklig och stolt över mig själv! Ibland ”spårar Slankatåget ur”, men dagen därpå är jag ”back on track” igen. Jag är så glad att jag har upptäckt Slanka!

Jag köper Slanka via webbshoppen och så har Anna och jag Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. när det behövs. Slankas slutna facebookgrupp är också rolig och inspirerande.

LÄS GÄRNA MER I MIN GÄSTBLOGG!


 

Catrin före efter

Så ”fuskade” Catrin bort 35 kilo

Catrin hade gått upp under flera års tid. Viktökningen kom successivt vilket gjorde att hon inte ansåg att det var något stort problem, tills den dag hon fick en chock.

- Jag ställde mig på vågen och den visade på 104 kilo! Då kände jag att det fick vara nog. Anna har sin mottagning nära där jag bor, så jag gick dit och fick veta mer om hur man använder Slanka.
 
Att gå ner i vikt sätter disciplinen på prov. Många har svårt att låta bli sötsaker men med Slanka menar Catrin att det kan bli annorlunda. Sötsuget är inte alls lika stort längre.
 
- Jag skötte inte dieten stenhårt, men ändå gav den resultat. Om jag hade en fest inplanerad ville jag kunna äta och dricka det som bjöds och med Slankas metod kunde jag emellanåt göra det. Man skulle nästan kunna säga att jag fuskade bort 35 kilo.

Catrin började hos Anna på Slanka Kostrådgivning i november 2011 och gick ner 25 kilo de första 5 månaderna. Vi träffades regelbundet och pratade igenom vilka förändringar som skulle göras även vad gäller motionen. Ju lättare man blir desto mer vill och kan man ju röra sig. Idag går Catrin på långpromenader och simmar regelbundet. I juni 2012 nådde Catrin sitt mål kring 70 kilo, som hon fortfarande håller.

- Jag fortsätter att ha Slanka till hands och byter ut måltider ibland. Det hjälper mig att hålla vikten, vilket ofta är svårt när det gäller andra metoder och dieter. Tidigare har jag känt mig tveksam till bantning över huvud taget, men jag är riktigt glad att jag gav Anna och Slanka den här chansen.

Catrin Baumgart, Stockholm

 


 

 eva_f fore efter bilder

Eva - Min Resa                
Jag började med slanka den 8 januari 2013, då stod vågen på 79,5 kg. Kände mig inte alls nöjd med min kropp vilket dessutom påverkade mitt humör. Hittade Slanka genom en reklamannons på internet och blev nyfiken. Det som tilltalade mig var att produkten skulle blandas med vatten och att den inte innehöll vare sig gluten, aspartam eller sojamjöl.  Jag har provat en annan pulvermetod som skulle blandas med mjölk. Det var bökigt, man har inte alltid tillgång till kall mjölk, och det var inte rätt för mig för jag kom aldrig under 72 kg med den metoden.

Innan jag började med Slanka surfade jag mycket på Slankas hemsida och läste allt, hur man känner sig, vad man kan förvänta sig etc. Kollade även upp var min närmaste återförsäljare fanns och fastnade för Anna Insulander. Så jag kände mig laddad när jag träffade Anna första gången. Ett stort problem för mig var att jag var tvungen att sluta med mjölk i kaffet under Maxiperioden. Katastrof!! Men det jag gjorde i stället var att jag hällde i en skvätt vatten, jag lurade mig själv helt enkelt. Den luringen fungerade fint för mig och efter en månad tyckte jag till och med att kaffet smakade gott, utan mjölk.

Mitt första mål var den 1 februari för då skulle jag på stor fest på jobbet. Har nämligen spenderat 25 år på samma arbetsplats. Så jag började med att gå strikt på Maxi i 3 veckor enbart för att bryta mina vanor. Frös mycket i början men jag hade en extra kofta på jobbet som jag alltid gick omkring i. Drack mycket te också, med sötningsmedel. Till den 1 februari hade jag hade gått ner 8 kg och kunde ha en fin klänning som dessutom satt lite löst.

Sedan gick jag över på Kombi och valde att äta middag tillsammans med min familj. Övergången till kombi var lätt tycker jag. Jag dricker Slanka till frukost och lunch. Till middag väljer jag att äta grönsaker (kalla eller varma) och kött eller fisk.

Med Kombi gick jag ner ytterligare 6.5 kg och väger idag 65 kg. Så lite har jag inte vägt på 20 år. Min omgivning har reagerat på min viktnedgång och det är alltid lika intressant med folks reaktioner. Vissa blev nyfikna på hur jag gjort och ville veta mer om Slanka och andra ojade sig och sa att NU får du inte gå ner mer du börjar se såååå smal ut. Men, tänkte jag, de är bara avundsjuka. Dessutom finns det en del kvar, att ta av. =)

I juni köpte jag ett årskort och en personlig tränare på ett gym. Ska satsa på mig själv det här året (därav den personlige tränaren). Det känns mycket roligare och lättare (så klart) att träna när jag har gått ner 15 kg. Mitt mål med träningen är att stärka min kropp och shejpa till den lite. För, jag måste säga, att skinnet hänger lite löst nu.
Nu när jag har hållit på ett halvår så unnar jag mig att äta vad jag vill på lördagar, ta ett glas vin, smaska godis. Då gör jag det utan dåligt samvete för det är då jag har MIN dag och unnar mig sånt som jag längtar efter. Det funkar för mig och gör att jag håller motivationen uppe.

Eva Fågelström, Solna


Skrivet 2013-08-01

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.